Samenwerking Glas atelier Jevaba en Bloem-en-Kunst Doesburg

Sinds kort is er een unieke samenwerking ontstaan tussen Glas atelier Jevaba, in de Meipoortstraat , en Bloem-en-Kunst Doesburg in de Kerkstraat te Doesburg.

Glas atelier Jevaba heeft unieke Deco Glasvazen in de collectie, Bloem-en-Kunst maakt deze vazen op een aparte manier op met zijde bloemen en diverse natuurlijke materialen zodat Vaas en Bloemen optimaal tot hun recht komen.

Jan en Johanna van Jevaba kregen regelmatig vragen van klanten hoe sommige van de vazen mooi gebruikt zouden kunnen worden. Aangezien Satyama en Narayano van Bloem-en-Kunst Doesburg in het verleden, tijdens hun verblijf in het buitenland, veel gewerkt hebben met dezelfde collectie vazen, werd het idee van de samenwerking geboren.

Op dit moment staat er een vaas opgemaakt in de winkel van het Glas atelier Jevaba, dez vaas kan daar in z’n geheel worden gekocht. Er wordt nog gewacht op een andere serie vazen met een modernere uitstraling. Zodra deze beschibaar zijn, zullen er ook opgemaakte vazen in de bloemenwinkel aan de Kerkstraat komen te staan.

En zo is een unieke samenwerking tussen twee Doesburgse binnenstad ondernemers een feit.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest