Over Bloem-en-Kunst Doesburg

Bloem-en-Kunst Doesburg is een winkel van bloemstylisten Narayano Vrolijks en Satyama Maliepaard. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak en jarenlang bloemisten te hebben opgeleid in het buitenland, is het tijd om ook Nederland te veroveren met exclusief en uniek bloemwerk. U kunt bij ons terecht voor van alles. Van kleine boeketjes tot aan indrukwekkende bossen en van bruidswerk tot rouwboeket. Natuurlijk zijn onze verse snijbloemen en zijde bloemen ook per stuk verkrijgbaar.

 

Anders dan anders

We doen het graag net even anders dan anders. Geen boeket is bij ons hetzelfde. Door alle traditionele regels aan onze laars te lappen, komen we tot unieke creaties. Dingen die je nergens anders ziet. En in iedere prijsklasse natuurlijk, want we zijn van mening dat iedereen moet kunnen genieten van de schoonheid van bloemen. Neem ook uw favoriete vaas of schaal eens mee naar de winkel, zodat we die voor u op kunnen maken met de bloemen die u het mooist vindt.

Arrangementen & kunst

We bieden ook abonnementen waarbij we u iedere week voorzien van een verse bos bloemen. Maar we zijn niet alleen toegankelijk voor particulieren. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een voordelig arrangement, waarbij we om de zoveel tijd uw zaak voorzien van een bijzondere compositie met zijde bloemen die gegarandeerd de aandacht trekt. Daarnaast is Satyama kunstschilder en kunt u haar werken in de winkel bezichtigen en kopen en beschikken we over allerlei andere kleine kunstobjecten van voornamelijk natuurlijke materialen.

Kom langs

Benieuwd naar onze eerdere bloemstukken? Laat u inspireren op onze website of kom langs in de winkel en laat een boeket met uw favoriete bloemen samenstellen. We bespreken graag uw wensen, zodat we u kunnen voorzien van een bijzonder en uniek bloemstuk.

Bloem-en-Kunst Doesburg

Kerkstraat 34
6981 CN Doesburg
0313 – 410 862

bloemenkunstdoesburg@gmail.com