Kunstbloemenwinkel

Bloem-en-Kunst Doesburg is uw kunstbloemenwinkel … en meer! U kunt bij ons namelijk terecht voor een groot assortiment zijde bloemen, maar we bieden ook diverse arrangementen en losse werken met kunstbloemen. We voorzien u graag van een blijvende creaties die voldoet aan al uw wensen. Al vanaf €12,50 heeft u een stukje waarmee u echt kunt pronken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u inspireren door ons eerdere werk, kom langs of neem gerust even contact met ons op.

Flowers for life

In onze kunstbloemenwinkel hebben we voornamelijk zijde bloemen, bladen en takken van Silk-ka. Het Nederlandse merk weet u te verrassen met een ruim assortiment waarin u altijd wel iets kunt vinden wat perfect bij u past. Van kleurrijke, exotische exemplaren tot wat meer rustige bloemen. Altijd met een frisse look en onderhoudsarm. Ideaal voor blijvende creaties of voor mensen met allergieën, bijvoorbeeld.

Losse bloemen & arrangementen

In onze kunstbloemenwinkel kunt u terecht voor losse zijde bloemen en takken, maar ook voor een fijne compositie die perfect past in uw interieur. We maken graag uw eigen vaas of schaal op met de bloemen die u mooi vindt. Altijd een unieke creatie waar u en uw gasten lang van kunnen genieten. Voor bedrijven bieden we ook diverse arrangementen aan, waarbij we u om de zoveel tijd voorzien van een nieuwe eyecatcher.

Kunstbloemenwinkel Bloem-en-Kunst Doesburg

Bloem-en-Kunst Doesburg is gevestigd in het gezellige en historische centrum van het pittoreske Doesburg. Vanuit onze kunstbloemenwinkel aan de Kerkstraat 34 voorzien we al onze klanten van passende bloemwerken, bijzondere boeketten (ook met verse bloemen) en andere kunstobjecten. Ondanks 30 jaar ervaring in het vak, weten we iedere keer opnieuw weer iets nieuws te bedenken. Neem contact op voor de mogelijkheden of kom langs en laat u inspireren door ons assortiment kunstbloemen!