Bruidsboeket Arnhem

Uw bruiloft is één van de meest bijzondere dagen uit uw leven. Daar hoort minimaal een net zo bijzonder bruidsboeket bij. Eentje die perfect bij u past; bij uw jurk, bij de stijl van de omgeving en natuurlijk bij uw persoonlijke favorieten. Bij Bloem-en-Kunst kunt u terecht voor een bruidsboeket bij Arnhem in de buurt. Altijd vers, altijd uniek en helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen. Laat u inspireren door ons eerdere bruidswerk, neem contact op of kom langs en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Stijlvolle bruidsbloemen

Ondanks meer dan 30 jaar ervaring in de bloemenbranche weten we iedere keer weer een uniek boeket samen te stellen. Of u nu een sprookjesbruiloft heeft gepland of gaat trouwen in een moderne, vintage of bohemian stijl, we weten altijd een bloemwerk te creëren dat past bij de stijl van de trouwerij. Voor een bruidsboeket in Arnhem leveren we immers alleen maatwerk. Dat houdt onze creatieve geest scherp, zodat we uw verwachting kunnen overtreffen.

Bloemsierkunst op uw bruiloft

Naast het verzorgen van een bruidsboeket voor Arnhem en omstreken, kleden we desgewenst ook de rest van uw bruiloft aan met bijzondere bloemsierkunst. U kunt daarbij denken aan een schitterend bloemenpalet op locatie, maar ook aan corsages, bloemwerk voor in het kapsel van u als bruid of voor uw bruidsmeisjes. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. We horen graag wat uw wensen zijn en denken met u mee over de precieze invulling.

Bruidsboeket voor Arnhem en omstreken

Vanuit onze bloemenwinkel aan de Kerkstraat 34 in het centrum van Doesburg verzorgen we graag het bruidsboeket voor Arnhem en trouwerijen in de wijde omgeving. In nog geen 25 minuutjes rijden staat u al bij ons op de stoep en kunnen we samen aan de slag om een uniek boeket te maken. U kunt uw wensen natuurlijk ook telefonisch of via de mail met ons bespreken. Bel 0313 – 410 862, mail naar shop@bloem-en-kunst-doesburg.nl of vul het contactformulier in. Tot snel!