Blog

  Vindt u het te warm voor verse bloemen, wij hebben prachtige losse zijdebloemen van Silka en aparte zijdestukken. Ook op bestelling maken wij wat voor u. U kunt ook een abonnement nemen met zijde of verse bloemen. Voor vragen kunt u ons bellen of contact formulier sturen.

BELLEN,BESTELLEN,BETALEN BEZORGEN OF AFHALEN!!!! TOT DONDERDAG 11 FEBRUARI BESTELLEN. WIJ BEZORGEN OOK OP ZONDAG 14 FEBRUARI.

Van 11.00 tot 16.00 uur bent u welkom op de afscheidsbeurs. Wij hebben een stand op deze beurs en laten u daar bijzonder bloemwerk zien Alles om het afscheid zo mooi mogelijk te maken. Op deze beurs staan verschillende standhouders, ook worden er lezingen gegeven en een rondleiding op de algemene begraafplaats.    

Plezier hebben in deze tijd is erg belangrijk, vandaag kregen wij bezoek in Doesburg van een paar “gekke Wijven”. Bezoek ook Doesburg er is altijd wat te beleven.

Maandag 16 maart van 19.00 tot 21.30 uur. Tijdens deze workshop demonstreren wij verschillende “Tips en Trics”hoe je zelf , op een eenvoudige manier, een mooi en bijzonder bloemstuk kunt creëren. Daarna gaan jullie zelf aan de slag. De kosten van deze leuke leerzame avond zijn € 37.50, inclusief alle materialen en bloemen, en natuurlijk …

Workshop Bloemschikken Lees verder »

Zaterdag 7 December van 10 tot 17 uur nodigen wij u uit om naar onze winkel te komen, tijdens de gezellige Kerstmarkt in het centrum van Doesburg. Onze winkel is al in de Kerstsfeer, u vind er leuke kerksstukjes aparte kerstversiering en natuurlijk kerstboeketten.

Doesburg is een stad in Gelderland, gelegen aan de uitmonding van de Oude IJssel in de Gelderse IJssel tussen Arnhem en Zupthen in. Het kent een rijke geschiedenis, wat terug te zien is in het aantal (rijks)monumenten en historische gebouwen. Vooral vanwege de karaktervolle binnenstad neemt de bezoekersaantallen flink toe. Maar wat zijn precies de …

Bezienswaardigheden Doesburg: wat te doen in de Hanzestad? Lees verder »

Doesburg zit bomvol leuke winkeltjes, cafeetjes en restaurantjes. Kleine, enthousiaste ondernemers heten u graag welkom in hun zaak om u te voorzien van nieuwe mode, spulletjes voor in huis en tuin of om u kennis te laten maken met echte Doesburgsche mosterdsoep. De historische binnenstad is daarmee niet voor niets één van de meest populaire …

Koopzondag & parkeren in Doesburg: alles over winkelen Lees verder »