Bloemenwinkel Bloem-en-Kunst: uw bloemist bij Dieren

Zoals de naam al doet vermoeden, is Bloem-en-Kunst uw specialist op het gebied van bloemen en kunst. Dankzij meer dan dertig jaar ervaring in zowel de nationale als internationale bloemenbranche, weten we altijd op te vallen met sierlijke bloemstukken met een geheel eigen stijl. Maar als bloemenwinkel bij Dieren, in Doesburg om precies te zijn, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor gewoon een weelderige bos of enkele losse bloemen.

Boeketten & arrangementen

Bij Bloem-en-Kunst helpen we u graag aan een bijzonder boeket of arrangement. Of het nu gaat om een rouwboeket, bruidsboeket of gewoon een vrolijk plukboeket … we creëren altijd iets dat aan al uw wensen voldoet. Modern of klassiek, maar altijd uniek. Daar kunt u vanuit gaan. Bekijk onze boeketten en arrangementen rustig online of kom langs in de winkel, laat u inspireren door het huidige aanbod en stel samen met de bloemist uw ideale bos bloemen samen.

Kunst

Bloem-en-Kunst heeft dankzij haar bijzondere creaties in korte tijd naam gemaakt als bloemenwinkel met een uniek oog voor de bloemsierkunst. Ingegeven door de tijd van het jaar of door een creatieve opwelling, schudden onze bloemisten fleurige kunststukken uit hun mouw. Originele composities die als echte eyecatcher fungeren, bij u thuis of op de zaak. En hoewel we doorgaans als bloemist bij Dieren fungeren, kunt u ook bij ons terecht voor diverse kunstobjecten waaronder enkele exclusieve schilderijen.

Bloem-en-Kunst Doesburg is uw bloemenwinkel bij Dieren

We zijn gevestigd aan de Kerkstraat 34, gelegen in het centrum van Doesburg en op slechts tien minuutjes rijden van Dieren. Bloem-en-Kunst is echter meer dan uw bloemenwinkel bij Dieren. We trekken doorgaans bezoekers uit de hele regio aan, omdat het niet alleen als bloemenwinkel bekend staat, maar ook als plek waar u de huidige bloemsierkunst kunt beleven. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op of kom gerust een langs!